SBL backlit LED bar

De STRETCH SBL LED-modules voor achtergrondverlichting in lichtbakken/-plafonds

De SBL Back-lit LED barretjes zijn geïnstalleerd direct achter de bedrukte doeken in een lichtbak, -wand of -plafond. De lichtbak structuur kan verwezenlijkt worden door middel van zowel een Aluminium als een houten frame. De LED-modules worden op gelijke afstand van elkaar geïnstalleerd op de achterwand van de lichtbak. De backlit LED-modules zijn ideaal voor gebruik voor enkelzijdige lichtbakken en grootformaat toepassingen.

 

Voordelen: 

-  LED-module met speciale optiek

De STRETCH Back-lit LED-modules zijn krachtige LED's, uitgerust met een vakkundige lens. Die lens is speciaal ontwikkeld om een meer helder en uniform beeld te bekomen zonder donkere vlekken of zebra-effecten in het doek. Deze lenzen verhogen de lichtefficiëntie met 30%.

- Verbeterde LED-betrouwbaarheid, aangedreven op constante stroom

LED's zijn het meest stabiel wanneer ze onder een stabiele stroom werken, dat zorgt voor betrouwbaarheid en consistente prestaties. Omdat we constante stroom gebruiken, blijft de lichtoutput en kleur van elke LED consistent op het circuit.

- Verlengde levensduur, lagere totale eigendomskosten.

STRETCH maakt gebruik van eerstegraads LED-chips en hoogwaardige aluminium MCPCB-staven. Die bieden u een uitstekende thermische prestatie wat resulteert in een langere levensduur voor het hele systeem. Alle STRETCH-verlichtingsproducten zijn vervaardigd met geselecteerde LED-beproefde LM80-testresultaten voor de levensduur en prestaties.

- Modulair ontwerp in alle vormen en maten: eenvoudige installatie en onderhoud

DE SBL LED-module serie is ontworpen met het oog op installatiegemak. Alle LED-modules zijn vooraf gemonteerd op de aluminium PCB die op meerdere standaardlengtes is gesneden. Dat bespaart tijd en geld bij de installatie.